Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Un camin cald

 Umblă vorba că vrei un cămin cald?...

 

Umblă vorba că "nicăieri nu-i ca acasă". Dar noi, la Atelier Invers, gândim... Invers. Dacă simțul tău estetic este mulțumit, te poți simți ca acasă oriunde, oricând. 

 

Importanța unui cămin în care să te simți bine și, mai nou, care să-ți slujească și drept bază de work-from-home, este mai mare ca niciodată. Echipei de la Atelier Invers îi place mai degrabă să plaseze vorba asta care umblă și umblă... într-un cămin cald. Nu neapărat pentru că ne aflăm în lockdown, ci pentru că orice ființă, de la om la animal, merită un cămin cald. 

 

Toamna și iarna, căldura vine de la calorifere branșate sau de la centrale instalate recent care îți oferă independența mult visată. 

Primăvara și vara, căldura vine ceva mai direct, de la soare. Natura renaște, iar căminul tău are și el nevoie de o schimbare. Această schimbare vine printr-o atenție sporită la design, iar designul... 

 

Echipa Atelier Invers e conștientă că oamenii, de zeci de mii de ani, caută un cămin cald. La propriu și la figurat. Mai întâi au fost peșterile, în interiorul cărora aprindeai un foc maaaaare cât casa. Ne place să credem că un cămin călduros a generat relaxarea și siguranța necesare pentru și mai multe picturi rupestre. O forma primitivă de interior design, de ce nu? Au urmat apoi casele din lut, adâncite în pământ cât să fie potrivit rece, cât să fie potrivit de cald. Confort, în funcție de zonă. Din același lut încălzit a apărut și olăritul.   

Un cămin cald creează în jur posibilitatea de a da naștere artei, iar designul unui astfel de cămin a ajuns el însuși o artă, după alte mii de ani de evoluție. De la piatră, prin lut, înspre beton armat.

 

Omul căutându-și locul de-a lungul veacurilor, în lungul și în latul planetei, creând sau cumpărând case și mobilă. Dorința de a avea un cămin cald și primitor trebuie respectată cu sfințenie de către orice designer. La Atelier Invers, suntem conștienți că Arta Designului e capabilă să aducă tuturor confortul și relaxarea mult dorită. Fără extra activități. Fără agitație. Doar tu cu tine și cu cei dragi, în propriul cămin cald. 

 

Modelat de noi cu respect pentru trendurile actuale, după dorințele tale.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.